Kulturförvaltningen

Beskrivning

Vår kulturassistent ska vara ledig ca 8 månader. Vill du vikariera på hennes tjänst? Vi söker dig som är intresserad av kultur, är noggrann och initiativrik, tycker om att jobba med administration och också finner glädje i att jobba tillsammans med andra.

Vi samarbetar med andra verksamheter och organisationer både inom och utom kommunen. Vi stöder kulturföreningar och aktörer med verksamhetsbidrag och ingår i flera nätverk. Studieförbunden liksom hembygdsföreningarna är också viktiga samarbetspartners. Förutom kulturkansliet består kulturförvaltningen av biblioteket, Ungdomens Hus, Sagabiografen, Kulturskolan och Medborgarhuset.

Arbetsuppgifter

Som kulturassistent jobbar du med förvaltningens administration och är en viktig medarbetare på vårt kansli. De mest förekommande arbetsuppgifterna är dokumentation och hantering av ärenden, kontakter med föreningslivet, diarieföring, fakturering. Du kommer också att bistå kultursamordnare och kulturchef i olika sammanhang med utskick, kontakter och marknadsföring. Arbetet med kulturnämndens handlingar, utskick, kallelser och protokoll ligger på en central funktion på kommunkansliet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning med administrativ inriktning eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har gärna erfarenhet av liknande arbete inom offentlig verksamhet och har goda IT-kunskaper. Du har ett stort intresse för de områden som kulturförvaltningen arbetar med såsom allmänkultur, kultur för barn och unga, biblioteksverksamhet och olika typer av arrangemang.

Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift och ha god samarbetsförmåga. Noggrannhet och ansvarskänsla är viktiga egenskaper för att kunna fullgöra uppdraget och leverera med hög kvalité. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Villkor

Omfattning 50 %

Tillträdesdag 20 januariAnställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2020-01-20
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Säffle
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/147
Kontakt
  • Katarina Kristoffersson, 0533-681508
Facklig företrädare
  • Mikael Blom, Vision, 0533-681571
Publicerat 2019-11-08
Sista ansökningsdag 2019-12-08

Tillbaka till lediga jobb