Socialförvaltningen, Äldreomsorg

Beskrivning

I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi. Vi har en öppen attityd och välkomnar det nya. Vi värnar om varandra och samhällets växtkraft. Vi är kända för vårt goda värdskap och med stolthet säger vi att vi är Säfflebor - så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026.

Vill du vara med och utveckla Säffle kommuns äldreomsorg tillsammans med oss? Här finns möjligheter för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas.

Vi söker nu en enhetschef med inriktning inom äldreomsorgen.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef ska du leda verksamheten mot uppsatta mål, med ansvar för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du behöver se hela socialtjänstens uppdrag kopplat till den egna verksamheten som ska bedrivas utifrån brukarfokus.

Du förväntas samverka både externt och internt. Du ingår i ledningsgrupp och i ditt arbete har du stöd av PA-konsult, ekonom och samordnare.

Låter det här som ett arbete för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskola/universitetsutbildning inom socialt arbete, samhällsinriktning, beteendevetenskap eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer adekvat för tjänsten.

Vi söker en ledare som leder planerar och utvecklar sitt ansvarsområde. Du tar tillvara och utvecklar medarbetarnas kunskaper, erfarenheter och initiativkraft. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete då vår verksamhet är under ständig utveckling. Vi önskar att du har goda kunskaper i verksamhetssystemet Life care.

Du ska ha en positiv inställning och ett coachande arbetssätt där du inspirerar och motiverar din omgivning i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tidigare erfarenheter inom äldreomsorgen.

Villkor

B- körkort för manuell växellåda.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 191001
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Säffle
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/110
Kontakt
  • Agneta Andersson Pettersson, 0533-681672
Facklig företrädare
  • Veronica Södergren, Vision, 0533-681689
Publicerat 2019-08-14
Sista ansökningsdag 2019-09-05

Tillbaka till lediga jobb