Barn- och utbildningsförvaltningen, Botilsäters skola

Beskrivning

I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi. Vi har en öppen attityd och välkomnar det nya. Vi värnar om varandra och samhällets växtkraft. Vi är kända för vårt goda värdskap. Med stolthet säger vi att vi är Säfflebor - så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026. Botilsäters skola är belägen på Värmlandsnäs, ca 15 km utanför Säffle, och har i dagsläget 46 elever.

Arbetsuppgifter

Som lärare hos oss ska du bedriva ett arbete som sätter elevens lärande i centrum. Vi vill se att du är en engagerad lärare som kan inspirera och motivera eleverna i deras kunskapsutveckling. Du ska utgå från elevernas perspektiv när du tillsammans med övrig personal och ledning organiserar, driver och utvecklar skolan. Din inställning till uppdraget ska vara lösningsinriktat och du ska ha eleven i fokus. Ditt engagemang, ditt ledarskap och din tydlighet i den roll du har är av stor vikt för arbetsgivaren då du antar uppdraget. I arbetet ingår du i ett arbetslag där du förväntas ha ett tätt samarbete med dina kollegor. Du kommer att jobba som klasslärare i mellanstadiet och kommer att bedriva undervisning för årskurs 4, 5 och 6. Som lärare hos oss är du med och skapar en skola där alla elever ska ha möjlighet att uppnå målen och där lärandet upplevs som meningsfullt, stimulerande, lustfyllt och tryggt.

Kvalifikationer

Du ska ha för anställningen föreskriven lärarutbildning/legitimation, inriktning mot åk 1-6.

Du har ett tydligt ledarskap, främjande förhållningssätt och en god förmåga att motivera eleverna i deras kunskapsutveckling. Du äger även god förmåga att involvera och integrera eleverna i undervisningen. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Du är väl förtrogen med skollagen och läroplanen samt har kunskap kring betygsättning och bedömning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då arbetet kräver flexibilitet, samarbete och initiativförmåga.

Villkor

B-körkort.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2019-06-19
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-03-04
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Säffle
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5
Kontakt
  • Gustav Hagerskog, Rektor, 0533-681430
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0533-681822
Publicerat 2019-02-04
Sista ansökningsdag 2019-02-18

Tillbaka till lediga jobb