Barn- och utbildningsförvaltningen, Förskolan Månstenen

Beskrivning

I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi. Vi har en öppen attityd och välkomnar det nya. Vi värnar om varandra och samhällets växtkraft. Vi är kända för vårt goda värdskap. Med stolthet säger vi att vi är Säfflebor - så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026.

I april öppnas vår nya förskola Månstenen i Säffle tätort. Vi söker nu ett måltidsbiträde/lokalvårdare med sysselsättningsgrad 30 tim/vecka. Förskolan planeras för fyra avdelningar med barn 1-5 år. När förskolan startar är det bara två avdelningar öppna och tjänsten innebär då att både städa och sköta matservering och disk. När hela förskolan är igång från augusti kommer tjänsten vara enbart måltidsbiträde.

Om din passion är trevliga lärmiljöer, mätta magar och glada skratt kan detta vara något för dig!

Arbetsuppgifter

Som måltidsbiträde/lokalvårdare arbetar du i nära samarbete med övrig personal på förskolan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att städa lokalen varje dag, göra beställningar, ta emot och lägga upp mat, göra frukost och mellanmål samt diska och plocka undan i vår fina matsal.

Kvalifikationer

Du som söker får gärna ha utbildning inom städ, kök och restaurang eller att du har erfarenhet från liknande arbete. Du har grundläggande datorkunskaper för beställning i e-handel samt goda hygienkunskaper.

Du behöver ha kunskaper om specialkost/allergikost, vegetarisk kost och dietkoster.

Stor vikt läggs på personliga egenskaper.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Säffle
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4
Kontakt
  • Jenni Gunnberg utvecklingschef förskola, 0533-681604
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429259
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-01-27

Tillbaka till lediga jobb