Kommunstyrelsen, Personalenheten

I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi. Vi har en öppen attityd och välkomnar det nya. Vi värnar om varandra och samhällets växtkraft. Vi är kända för vårt goda värdskap och med stolthet säger vi att vi är Säfflebor - så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026

Beskrivning

Säffle leder hållbar utveckling - Vi kan, vi vill, vi vågar!

I Säffle kan vi, vill vi, vågar vi. Vi har en öppen attityd och välkomnar det nya. Vi värnar om varandra och vårt samhälles växtkraft. Vi är kända för vårt goda värdskap. Med stolthet säger vi att vi är Säfflebor!

En möjlighet till vikariat som PA konsult finns hos oss just nu och vi behöver dig som kan och vill vara med och komplettera vårt PA team!

Arbetsuppgifter

Som PA-konsult och specialist kommer du att arbeta på ett konsultativt sätt gentemot våra ledare och övrig personal.  Befattningen innebär att du kommer att få arbeta inom hela det personaladministrativa fältet med avtalstolkning, arbetsrätt, rekrytering, omplacering, lönesättning, facklig samverkan etc. I arbetet ingår också att genomföra informationstillfällen vid behov samt internutbildningspass. Vi arbetar i personalsystemet Heroma, sjukhanteringssystemet MedHelp, rekryteringsverktyget Varbi samt WinLas.

Kvalifikationer

Vårt PA-team söker dig som vill vara med och komplettera teamet så att vi tillsammans kan förvalta det som är bra men även utveckla det som behöver förbättras. Du känner dig bekväm med att kommunicera både i tal och skrift och du ser digitaliseringen som en naturlig del i vårt arbete. Du som söker ska ha examen från personal- /beteendevetenskaplig utbildning på högskolenivå eller motsvarande.

Du har erfarenhet av arbetsrättsliga frågor och ett analytiskt och ekonomiskt personaltänk. Som person har du ett konsultativt förhållningssätt och du arbetar resultat- och målinriktat. Erfarenhet från system är en stor fördel då detta ingår i arbetsuppgifterna men är även en förutsättning för registrering, rapportering och analysdelar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Villkor

Goda möjligheter till flexibelt arbetssätt, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterdagsväxling är några av de förmåner du erbjuds hos oss.

B-Körkort krävs

Urval  kommer att ske löpande, inkom därför gärna med din ansökan så snart som möjligt!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-03-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Säffle
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1
Kontakt
  • Annette Sörensen personalchef, 0533-681522
Facklig företrädare
  • Mikael Blom, Vision, 0533-681571
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-02-17

Tillbaka till lediga jobb